Ηλίας Ν. Ανδρεόπουλος DDS, MSc., specialist

Bio & Experience

Ηλίας Ν. Ανδρεόπουλος


Ο Ηλίας Ν. Ανδρεόπουλος είναι ειδικός Ορθοδοντικός με ιατρείο στην Κόρινθο. Αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, ειδικεύτηκε στην ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά της Κωνσταντινούπολης και μετέπειτα εργάστηκε και εξειδικεύτικε στο Άμστερνταμ όπου συνεχίζει να πηγαίνει μια φορά το μήνα ως senior supervisor orthodontist.

Από τις πρώτες σπουδές του, ο Ηλίας Ν. Ανδρεόπουλος επικεντρώθηκε στην επιστήμη της ανάπτυξης των γνάθων και της ορθοδοντικής και ειδικότερα στον τομέα του Cleft Lip και Palate.

Στην επιστημονική του δραστηριότητα περιλαμβάνονται παρουσιάσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τη μορφή ελεύθερων ανακοινώσεων ή επιτοίχιων παρουσιάσεων, καθώς και δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά σε συνεργασία με άλλους συναδέρφους του.

Ο Ηλίας Ν. Ανδρεόπουλος πιστεύει ότι ένα όμορφο και ελκυστικό χαμόγελο είναι σημαντικό, αλλά δεν θα διαρκέσει χωρίς τη σωστή ενσωμάτωση της αρμονίας και της λειτουργίας ολόκληρου του οδοντοστοματικού συμπλέγματος. Τέλος, χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές τεχνικές της Ορθοδοντικής και είναι πιστοποιημένος πάροχος στα συστήματα Incognito, Win (Γλωσσική Ορθοδοντική) και Invisalign (Αόρατοι Ορθοδοντικοί νάρθηκες).

Ο Ηλίας Ν. Ανδρεόπουλος μπορεί να επικοινωνήσει με ασθενείς σε αγγλικά, ολλανδικά, ελληνικά, τουρκικά.

Let Ilias N. Andreopoulos explore & explain your options.

Ένα φιλικό, ολοκληρωμένο ραντεβού είναι το επόμενο βήμα.