Η Κλινική

Ορθοδοντική Κλινική Κορίνθου

Η Ορθοδοντική Κλινική Κορίνθου παρέχει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών ορθοδοντικής θεραπείας και οδοντιατρικής διάγνωσης. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή κορυφαίας ποιότητας ορθοδοντικής φροντίδας, η οποία βασίζεται στην υψηλή τεχνολογία. Χρησιμοποιώντας την αποδεδειγμένη “state of the art” τεχνολογία, παρέχουμε τις πιο προηγμένες θεραπευτικές μεθόδους, ώστε ο κάθε ασθενής μας να απολαμβάνει στο τέλος της ορθοδοντικής του θεραπείας ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο.


Η Φροντίδα μας, φαίνεται στο Χαμόγελό σας!

Το ιατρείο μας είναι ένας σύγχρονος και ευχάριστος χώρος, με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, που εξασφαλίζει την εργονομία και την υγιεινή με βάση τα διεθνή πρότυπα. Φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο και ποιοτικό ιατρείο, ιδανικό για όλες τις ηλικίες, καθώς πιστεύουμε ότι η αρχιτεκτονική, η εσωτερική διακόσμηση σε συνδυασμό με τα επιμελώς επιλεγμένα ιατρικά και ορθοδοντικά μέσα, εξασφαλίζουν μία μοναδική ορθοδοντική εμπειρία.

Δημιουργήσαμε έναν χώρο με πρόβλεψη στην κατασκευή του για Α.Μ.Ε.Α., με φυσικό φωτισμό σε κάθε έδρα ώστε να εξασφαλίσουμε τις ιδανικότερες συνθήκες, με θωρακισμένη αίθουσα ακτινολογικού ώστε να εξασφαλίσουμε πλήρη ακτινοπροστασία, με αίθουσα αποστείρωσης ώστε να εξασφαλίζουμε ταυτόχρονα τις πιο σύγχρονες διαδικασίες αποστείρωσης και υγιεινής, με έπιπλα και αντικείμενα σύγχρονων καλλιτεχνών στον χώρο αναμονής